4 % till F! = 14 mandat i riksdagen.
Ett nytt parti behövs för att ändra maktbalansen!
När ett nytt parti kommer in i riksdagen blir mandaten fördelat prpotionellt. Det innebär att F! kommer att få som minst 14 mandat, vilket naturligtvis kommer att förändra maktbalansen. Just nu befinner vi oss, i alla fall som det ser ut, i ett besvärligt parlamentariskt läge som kommer att försvåra regeringsbildningen. F! kommer inte att stödja regeringsalternativ som är konservativa eller främlingsfientliga.
Just nu blir det många tidiga morgnar och sena kvällar. F! i Vilhelmina jobbar hårt – tillsammans! I eftermiddag åker vår riksdagskandidat Inez Abrahamsson till Harads för att prata om land- och glesbygd, vilket hon är frågor som hon utsett till partiets talesperson för. Hon kommer också att hänga med på valturné i Norrbotten med Gita Nabavi, en av våra partiledare.
Ni som funderar på om partiet är värt allt engagemang, all tid och de pengar som vi satsar själva. Gå gärna in på vår hemsida, titta och läs och bilda er en egen uppfattning. Sist men inte minst så vill jag tacka alla som stöttar, hurrar och vill oss väl.
 
Kan vi skapa en levande och livskraftig kommun? Kan vi skapa rättvisa mellan stad och land? KLART VI KAN!
Vi gör det tillsammans och i god demokratisk anda.
Vill du stötta oss i Vilhelmina, slanta i så fall in en 50 lapp och bli medlem. Info om det finns du här på hemsidan