Feministiskt initiativ, Vilhelmina

Kontakt: Monica Nilsson info@fivilhelmina.se

Vår webbplatsadress är: http://fivilhelmina.se.

Om Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

När du skickar mail till Feministiskt Initiativ

Personuppgifter (namn, mailadress) som lämnas i samband med att du mailar oss och som är adresserat till någon av de adresser som finns på vår webbsida, sparas i upp till 6 månader efter att mailkonversationen är avslutad. Ändamålet med behandlingen är att vi ska ha möjlighet att besvara din/dina frågor på bästa sätt. Sex månader efter avslutad konversation raderar vi mailet och dina personuppgifter.

När du bokar ett homeparty

De personuppgifter (namn, adress, mailadress, telefonnummer) du lämnar i samband med att du bokar ett homeparty sparas i sex månader efter genomfört homeparty. Ändamålet med behandlingen är att vi efter genomfört homeparty ska kunna kontakta dig och följa upp detta för utvärdering. Ändamålet med behandlingen är även att följa upp eventuella medlemskap/medlemsansökningar homepartyt genererar och även i fall då det framförts intresse att starta kommunförening eller medlemsgrupp från deltagare på homepartyt. Efter sex månader raderas dina uppgifter.

Vi delar inga kontaktuppgifter utanför partiet.